Roos van Bommel

Sportieve marketeer

Marketing duizendpoot

Social Media Marketing

Communicatie talent

Enthousiast & leergierig

Hoi!

Om het even anders te doen heb ik in plaats van een saai PDF bestand deze kleine site gemaakt waar je alles over mij kunt vinden. Mijn CV en motivatiebrief in 1! Graag geef ik je hieronder wat meer informatie over wie ik ben, wat mijn passie is en waar ik goed in ben. Veel leesplezier!

Mijn leidinggevenden

Over mij

5/5

Mooi die aanbevelingen,

Maar wie ben ik nu eigenlijk?

Ik ben iemand die graag groeit op het gebied van social media, content en sportmarketing. Zodra ik op kantoor ben gaat het licht aan en ben ik een aanwezige kracht die hard werkt. Ik ben flexibel, proactief en altijd in voor een goed gesprek. Mijn ideale job bestaat uit het bedenken en uitvoeren van gave (sport)marketingcampagnes. Met een gloednieuw diploma op zak en een nieuwe baan waarin ik mijn passie voor social media en marketing kwijt kan gaat dat zeker goedkomen! Oja en verder houd ik van sport, nieuwe uitdagingen en socializen.

Wat doe ik?

Op dit moment ben ik actief als marketeer bij Brave International! Brave International B.V. exploiteert meerdere webshops in vuurkorven, sfeerhaarden en ga zo maar door. Ik ben blij dat ik mijn bijdrage kan leveren op marketing gebied bij dit toffe bedrijf!

In mijn vrije tijd houd ik mezelf nog steeds veel bezig met sport (actief en passief). Ook kent de wereld van social media (bijna) geen geheimen meer voor mij. Zo blijf ik mezelf actief ontwikkelen en lees ik boeken als LinkedIn Power van Marjolein Bongers in één teug uit. 

Roos in beeld

Cijfers liegen niet

jaar werkervaring in marketing, communicatie en sport
0
procent vastbesloten om de marketingwereld nog mooier te maken!
0

Opleiding

Specialisatie in Bedrijfscommunicatie en Digitale Media.

Thesis

Mijn thesis ging over sociale verbondenheid en eenzaamheid op het werk en of interne social media het gebrek aan face-to-face contact op het werk kunnen compenseren.

Behaalde vakken

Social Media Marketing, Social Media at Work, Social Media Analytics, Resistance & Persuasion, Mobile Media & Society, Online Public Relations, Webcare, Data & Misinformation, Design & Analysis Questionnaire (de gehele master was in het Engels).

Opleiding voor commerciële economie in de sport.

Meewerkstage bij Sportformule Eindhoven

Binnen deze stage heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de vitaliteit onder Eindhovense sportverenigingen en heb ik bij meerdere evenementen geholpen.

Afstudeerstage bij ATO-GEAR

Bij ATO-GEAR heb ik een strategisch marketing plan geschreven voor Arion, de wearable van ATO-GEAR die de volgende generatie hardlopers helpt hun techniek te verbeteren om sneller, langer en veiliger te rennen. Ook heb ik hier ondersteund bij de marketing werkzaamheden.

Honours programma Speco

Tijdens de opleiding heb ik een extra programma gevolgd voor studenten zonder studie achterstand waar interessante sprekers, onderwerpen en activiteiten gericht op sportmarketing en media werden aangeboden. Hier heb ik een extra diploma voor mogen ontvangen.

Profiel Economie & Maatschappij.

Werkervaring

Brave International BV. exploiteert meerdere webshops in vuurkorven, sfeerhaarden, etcetera, zoals bijvoorbeeld vuurkorfwinkel.nl. Kortom, alles voor een sfeervol buitenleven! Bij Brave International houd ik me bezig met het marketing gedeelte, zowel het coördineren als het uitvoeren van marketing werkzaamheden. Mijn takenpakket bestaat onder andere uit:

  • Webshop en website optimalisatie
  • Online marketing
  • Social Media (Marketing)
  • Contentmarketing
  • Uitvoeren en coördineren van het marketing plan

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk
informatiseringsbureau op het snijvlak van organisatie en ICT. Bij VVA was ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie werkzaamheden.

  • Contentmarketing
  • Social Media (Marketing)
  • Offline marketing
  • (Web)design

Cip marketing staat voor creatieve concepten en uitvoeringen op topniveau in retail-, event- en merkcommunicatie. Binnen Cip marketing ben ik actief geweest als brand ambassador voor de merken Adidas en Reebok. Voornamelijk op evenementen zorgden we voor een ultieme klantbeleving en verrichte ik marketing en promotie werkzaamheden. In 2019 ben ik bijvoorbeeld actief geweest bij het WK Hockey in Antwerpen voor Adidas Hockey.

Meer dan 10 jaar ben ik werkzaam geweest in de horeca en hospitality sector. Van drankjes serveren tot afwassen en van bartopper tot hostess op evenementen, bij meerdere werkgevers, waaronder uitzendbureau Onze Zaak 2.0, heb ik veel ervaring opgedaan. Hier heb ik veel van geleerd en hier komt ook zeker mijn klantgerichte houding vandaan.

Bij de MediaMarkt ben ik 2 jaar werkzaam geweest als verkoopmedewerker op de afdeling Klein Huishoudelijk. Koffiezetapparaten, strijkijzers, wasmachines maar ook klantenkaarten en abonnementen, ik hielp klanten graag om het juiste product te vinden en ze van advies te voorzien.

Vrijwilligerswerk

Skills

Proactief en
communicatief vaardig
Dutch & English

In Duits en Frans kan ik mezelf verstaanbaar maken.

Social Media

Zeer bekend met LinkedIn, Facebook en Instagram.

Online marketing
Trainingen gevolgd over Google Ads, Google Analytics en andere online marketing trainingen.

Handig

Een aantal feitjes

30 maart 1995

Boxtel

Nederlands

En wat contact info

Rijbewijs B

06-10367138

roos.roosvanbommel@gmail.com

Let's go!

Wil je meer weten of eens samen sparren? Dan hoor ik het graag!