Nieuws

Januari 2021

Happy New (Working) Year!

2021 is begonnen!

Het afgelopen corona jaar was er natuurlijk geen voor in de boeken... Al met al was mijn 2020 nog een verrassend goed jaar! Afgelopen jaar heb ik namelijk mijn Master behaald en ben ik in oktober gestart met een nieuwe fulltime baan.

Mijn 2021 start dus met 40 uur per week lekker werken, heerlijk! Ik hoop in 2021 vele marketing hoogtepunten te bereiken bij Brave International. Verder zijn mijn goede voornemens om weer meer te gaan genieten van sport en te blijven uitkijken naar uitdagingen. Ik wens iedereen een gelukkig, gezond & sportief jaar!

September 2020

I've got the job!

De zoektocht naar een mooie fulltime baan is positief afgelopen. Vanaf 1 oktober ga ik als marketeer aan de slag bij Brave International!

Brave International exploiteert meerdere webshops in vuurkorven, sfeerhaarden, en ga zo maar door. Kortom: alles voor sfeervol buitenleven! Superblij dat ik mijn bijdrage mag gaan leveren op marketing gebied bij dit toffe bedrijf. Ik kijk uit naar de kansen en uitdagingen die deze nieuwe baan mij biedt! Ik ga in ieder geval met veel plezier aan de slag. Keep you posted…

Een baan als marketeer bij Brave International!
Solliciteren met mijn Sjowsjow pagina!

Augustus 2020

Druk aan het solliciteren

Ik ben net afgestudeerd en klaar voor een nieuwe uitdaging! Daarom ben ik nu druk op zoek naar een mooie fulltime baan in de (sport)marketing.

Eind juni stopte mijn leuke bijbaan bij VVA-informatisering, waar ik me bezig hield met marketing en communicatie werkzaamheden. Ook eind juni ben ik afgestudeerd aan de Master Communicatie en Informatie wetenschappen! 

In juli heb ik even lekker vakantie gevierd en genoten van mijn vrije tijd. Nu, in Augustus vind ik het wel tijd om te beginnen met solliciteren. Daar ben ik dan ook druk mee bezig. Dat valt nog niet mee want hier gaat best veel tijd in zitten… Gelukkig komen er veel toffe vacatures langs en heb ik al wat sollicitaties de deur uitgestuurd.

Mijn sollicitatie pagina’s heb ik gemaakt via Sjowjow (thanks to Frank van Beek), wat ik zeker zou aanraden! Via Sjowsjow maak je een unieke sollicitatie, een dynamische webpagina als jou persoonlijke CV. Hier krijg ik veel positieve reacties op, het ziet er ook gewoon super vet uit! Bekijk https://sjowsjow.nl/ voor meer informatie.

Juni 2020

Master of Science!

Geslaagd voor de Master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media aan Tilburg University! Nu ben ik officieel Master of Science.

Aan mijn studententijd komt een eind.. shit! Dat is oprecht jammer. Alhoewel ik zo’n 7 jaar heb gestudeerd ga ik het toch wel missen. De vrijheid, de leuke mensen die je leert kennen, de introductieweken, de soms saaie maar ook inspirerende colleges en opdrachten.

Binnen de Master Communicatie en Informatiewetenschappen heb ik de specialisiatie van Bedrijfscommunicatie en Digitale Media afgerond. Niks kan tippen aan Speco Sportmarketing, maar deze Master opleiding was oprecht super tof! Met vakken als Social Media Marketing, Resistance & Persuasion, Webcare, etcetera, ben ik klaargestoomd om het marketing werkveld te gaan verkennen.

Na 7 jaar studeren is het dan ook wel klaar. Ik ga dit alles nu met plezier inruilen voor leuke collega’s en een 40 urige werkweek! Laat maar komen… 

Trots op mijn behaalde diploma!