Roos van Bommel

Sportieve marketeer

Social Media Marketing

Communicatie talent

Enthousiast & leergierig

Hallo!

Om mijn interesse en enthousiasme voor de functie Marketeer PSV 1 te laten merken heb ik in plaats van een saai PDF bestand deze kleine site gemaakt waar je alles over mij kunt vinden. Mijn CV en motivatiebrief in 1! Graag geef ik je hieronder wat meer informatie over wie ik ben, wat mijn passie is en waar ik goed in ben. Veel leesplezier!

Mijn collega's

Over mij

5/5

Mooi die aanbevelingen,

Maar wie ben ik nu eigenlijk?

Ik ben iemand die graag groeit op het gebied van content en marketing en samen met het team een optimaal resultaat neerzet. Zodra ik op kantoor ben gaat het licht aan en ben ik een aanwezige kracht die hard werkt. Ik ben flexibel, proactief en altijd in voor een goed gesprek. In mijn vrije tijd houd ik mezelf bezig met sport (actief en passief), nieuwe uitdagingen en socializen. Zo blijf ik mezelf actief ontwikkelen en lees ik boeken als Online Invloed en LinkedIn Power in één teug uit. 

Waarom heb ik gesolliciteerd?

Op dit moment ben ik actief als marketing manager bij Brave International. Brave International B.V. exploiteert meerdere webshops in sfeerartikelen voor in en rondom het huis. Bij Brave International heb ik al vele marketing campagnes opgezet maar ik ben nu klaar voor een nieuwe sportievere uitdaging!

Mijn ideale job bestaat namelijk uit het bedenken en uitvoeren van gave sportmarketing campagnes. De uitdagende functie van Marketeer PSV 1 sprak mij (en mijn naasten) daarom meteen aan. Ik ben ervan overtuigd dat mijn opleiding en werkervaring in sport, marketing en communicatie in combinatie met mijn enthousiasme een waardevolle toevoeging is voor het PSV team!

Roos in beeld

jaar werkervaring in marketing, communicatie en sport
0
procent vastbesloten om als Marketeer PSV 1 het verschil te maken!
0

Opleiding

Specialisatie in Bedrijfscommunicatie en Digitale Media.

Thesis

Mijn thesis ging over sociale verbondenheid en eenzaamheid op het werk en of interne social media het gebrek aan face-to-face contact op het werk kunnen compenseren.

Behaalde vakken

Social Media Marketing, Social Media at Work, Social Media Analytics, Resistance & Persuasion, Mobile Media & Society, Online Public Relations, Webcare, Data & Misinformation, Design & Analysis Questionnaire (de gehele master was in het Engels).

Opleiding voor commerciële economie in de sport.

Meewerkstage bij Sportformule Eindhoven

Binnen deze stage heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de vitaliteit onder Eindhovense sportverenigingen en heb ik bij meerdere evenementen geholpen.

Afstudeerstage bij ATO-GEAR

Bij ATO-GEAR heb ik een strategisch marketing plan geschreven voor Arion, de wearable van ATO-GEAR die de volgende generatie hardlopers helpt hun techniek te verbeteren om sneller, langer en veiliger te rennen. Ook heb ik hier ondersteund bij de marketing werkzaamheden.

Honours programma Speco

Tijdens de opleiding heb ik een extra programma gevolgd voor studenten zonder studie achterstand waar interessante sprekers, onderwerpen en activiteiten gericht op sportmarketing en media werden aangeboden. Hier heb ik een extra diploma voor mogen ontvangen.

Profiel Economie & Maatschappij.

Werkervaring

Brave International BV. exploiteert meerdere webshops in vuurkorven, tuinhaarden, sfeerhaarden, etc. zoals bijvoorbeeld vuurkorfwinkel.nl. Kortom, alles voor een sfeervol leven! Bij Brave International ben ik als marketing manager verantwoordelijk voor het bedenken, coördineren, implementeren evenals deels uitvoeren van het marketing plan en bijbehorende werkzaamheden. Mijn takenpakket bestaat onder andere uit:

  • Webshop en website optimalisatie
  • Online / offline marketing
  • Social Media (Marketing)
  • Contentmarketing
  • Uitvoeren en coördineren van het marketing plan

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau op het snijvlak van organisatie en ICT. Bij VVA was ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie werkzaamheden. Mijn takenpakket bestond onder andere uit de volgende werkzaamheden:

  • Contentmarketing
  • Social Media (Marketing)
  • Offline marketing
  • (Web)design

Cip marketing staat voor creatieve concepten en uitvoeringen op topniveau in retail-, event- en merkcommunicatie. Binnen Cip marketing ben ik actief geweest als brand ambassador voor de merken Adidas en Reebok. Voornamelijk op evenementen zorgden we voor een ultieme klantbeleving en verrichte ik marketing en promotie werkzaamheden. In 2019 ben ik bijvoorbeeld actief geweest bij het WK Hockey in Antwerpen voor Adidas Hockey.

Meer dan 10 jaar ben ik werkzaam geweest in de horeca en hospitality sector. Van drankjes serveren tot afwassen en van bartopper tot hostess op evenementen, bij meerdere werkgevers, waaronder uitzendbureau Onze Zaak 2.0, heb ik veel ervaring opgedaan. Hier heb ik veel van geleerd en hier komt ook zeker mijn klantgerichte houding vandaan.

Bij de MediaMarkt ben ik 2 jaar werkzaam geweest als verkoopmedewerker op de afdeling Klein Huishoudelijk. Koffiezetapparaten, strijkijzers, wasmachines maar ook klantenkaarten en abonnementen, ik hielp klanten graag om het juiste product te vinden en ze van advies te voorzien.

Vrijwilligerswerk

Skills

Proactief en
communicatief vaardig

Ik houd van duidelijke communicatie en kan goed feedback geven en ontvangen.

Nederlands & Engels
In Duits en Frans kan ik mezelf verstaanbaar maken.
Social Media Marketing

Zeer bekend met Instagram, Facebook en LinkedIn.

Online marketing
Trainingen gevolgd over Google Ads, Google Analytics en andere online marketing trainingen.

Handig

Een aantal feitjes

30 maart 1995

Tilburg

Nederlands

En wat contact info

Rijbewijs B

06-10367138

roos.roosvanbommel@gmail.com

Let's take off!

Ben je overtuigd dat ik in het PSV team pas of wil je meer over mij weten? Graag licht ik mijn CV en motivatie toe in een persoonlijk gesprek.